Seu social del “Centre Popular Andaluz” a Sant Cugat del Vallès

Seu social del “Centre Popular Andaluz” a Sant Cugat del Vallès

Descripció del ProJecte

La Seu Social del “Centro Popular Andaluz” va ser una obra que vam realitzar després de guanyar el concurs promogut per Promusa al que ens vam presentar en col·laboració amb l’arquitecte Xavier olivella. Es tracta d’un edifici de tres plantes i 976 m2 situat en un solar de l’avinguda Francesc Macià de Sant Cugat del Vallès destinat a acollir les instal·lacions per portar a terme les activitats culturals i d’oci dels seus associats.

L’edifici està format per un volum rectangular que ocupa la cantonada i on s’ubiquen les peces principals i un volum triangular adossat a la mitgera que es destina a serveis de planta i nucli de comunicacions verticals. Un pati interior articula aquests dos cossos.

L’accés principal es produeix en planta baixa a través d’un porxo i del pati interior inspirat en els patis andalusos. Tota la planta és diàfana i transparent. Des del pati i des del vestíbul s’accedeix a la Sala Social-recreativa amb el Bar-restaurant oberta al públic en general. Al fons la barra del bar i la cuina. Al voltant del pati la sala de jocs infantils i la sala de televisió.

El desnivell existent entre els dos extrems del solar permet donar accés a la planta semisoterrani a través d’un jardí. En aquesta planta es situa la Sala d’actes amb un aforament per 195 persones i amb un escenari de 38 m2, serveis de vestuaris destinats a propis i a externs i magatzems. La Sala de control es situa en una planta altell ubicada sobre el porxo d’accés a aquesta sala.

En la Planta Primera trobem la sala polivalent per a ús del soci equipada amb una cuina-office i al voltant del pati i amb vistes al Monestir la biblioteca i els Despatxos de Presidència i Secretaria.

Nom

Seu social del “Centre Popular Andalús” a Sant Cugat del Vallès

Situació

Avinguda Francesc Macià - Carrer Santa Rosa

Promotor

PROMUSA. Promocions Municipals, S.A. Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Construcció

2006

Superfície

976 m2

Presupost (PEC)

651.939,42 €

Categoría

cívic i cultural

Compártelo

Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar